Compromís per Burjassot demana a l’equip de Govern que es posicione contra Puerto Mediterráneo

709

Compromís per Burjassot ha manifestat la seua preocupació per la continuació del projecte Puerto Mediterráneo, la construcció, al terme municipal de Paterna, d’un shopping resort de vora 300.000 metres quadrats, previsiblement, el més gran d’Europa.

Compromís ha sigut un dels grups que ha donat suport a la moció aprovada pel ple municipal, en la qual es demana al Consistori que recolze les diferents al·legacions i esmenes que diversos grups polítics han presentat en contra d’aquesta Actuació Territorial Estratègica (ATE), a la Generalitat i a l’Ajuntament de Paterna.

Al text, a més, s’insta a l’Ajuntament a emprar les eines necessàries per a informar a la ciutadania i teixit associatiu del poble sobre el projecte, i sobre cóm la seua construcció afectaria a Burjassot i altres municipis pròxims, com ara Manieses o Godella, a més de Paterna.

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament, Emili Altur, ha reiterat el seu rebuig al projecte, el qual “involucra al teixit comercial del nostre poble”, donat que se situaria “més a prop del casc urbà de Burjassot, que no del de Paterna”, i ha demanat una “oposició activa” contra el Puerto Mediterraneo per part de tot l’equip de Govern. Altur, ha més, ha criticat les “falses expectatives” que els seus promotors han creat en la societat de Paterna.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.