Compromís per Alboraia vota en contra de la creació de la comissió taurina perquè “deixa sense veu als veïns”

0
104

Compromís per Alboraia ha votat en contra de la moció presentada pel PP el 27 de decembre al ple extraordinari per a crear una comissió informativa d’assumptes taurins, ja que consideren que aquesta mesura deixarà “sense veu als veïns”. La moció va ser aprovada amb els vots a favor de PP i PSOE.
Per al grup d’esquerres, aquesta iniciativa ignora als veïns i no els permet decidir sobre si els bous al carrer s’han de celebrar al centre històric.

Compromís ha remarcat que el passat 29 de novembre es va aprovar amb els vots de PP, UPPA i CIALBO, una moció que creava un consell taurí i on s’indicava que els bous al carrer s’havien de celebrar pel centre històric.

En aquella ocasió, el grup municipal també es va mostrar en contra, “perquè els veïns no participaven en la presa de decisions i només eren informats”.

I perquè plantejaba que els bous s’havien de fer en el centre històric independentment de l’opinió dels veïns.

La portaveu del grup municipal Compromís, Àngels Belloch ha senyalat que “hi ha molts altres temes importants que tractar com per a perdre tant de temps amb els bous”.

I ha assegurat que “aquesta no hauria de ser la legislatura dels bous, és la legislatura de la crisi i hauríem de treballar tots junts per a buscar solucions als problemes econòmics d’aquest poble”.

Per la seua part, el regidor de Compromís, Francesc Pastor, ha manifestat que resulta “inexplicable que en dos mesos s’haja aprovat una atorgant privilegis a les penyes taurines, i ara una proposta d’acord per a crear una comissió informativa especial d’assumptes taurins”.

En aquest sentit, el regidor ha remarcat que la coalició nacionalista sempre ha mantingut la mateixa posició sobre aquest tema.

Per últim, la regidora, Màbel Redondo, ha assenyalat que “tenim més de 20 milions a pagar per Marina Saplaya. Més de 20 milions a pagar de soterrament, més 25 milions en crèdit ICO, més de 40 milions en crèdits diversos… I ací estem parlant de bous. Consensuar? Responsabilitat? No entenc com poden presentar una moció en novembre i ara dir que açò és ridícul”. © Hortanoticias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.