Compromís per Alboraia tria la seua executiva per unanimitat

0
40

Compromís per Alboraia ha celebrat la seua Assemblea Constituent el 20 de febrer, elegint de manera unànime la seua executiva, que estarà encapçalada per Francesc Pastor (Bloc) com portaveu local.

La resta de membres que formaran l’executiva són Joan-Josep Pastor (BLOC) com a secretari d’Organització, Josep-Vicent Monjo (BLOC), secretari de Comunicació, Josep-Antoni Dubón (BLOC), secretari de Finances, Antoni Alcover (IdPV) i Miguel Pastor (Els Verds), secretaris de Sectorials, Adrian Mazaro (Adherit), secretari Institucional, i Ramón Gimeno (IdPV) com a representant dels Joves de Compromís.

A l’acte, que s’ha celebrat al Saló de Plens de l’Ajuntament, han assistit militants i simpatitzants.

Els promotors de l’acte l’han qualificat com una “autèntica regeneració democràtica”.

I han senyalat que “Compromís, més que una coalició és una cooperativa política•.

A l’Assemblea, també han assitit dos representants de Compromís per l’Horta Nord, Vicent Grande i Enrique Crespo, i les regidores del grup municipal Compromís a l’Ajuntament d’Alboraia, Àngels Belloch i Màbel Redondo, a més del també regidor Francesc Pastor.

A més, a l’Assemblea també s’ha aprovat per unanimitat la ponència titulada “Més Compromís”, amb la que el partit s’ha compromès a seguir lluitant contra les retallades socials, per la protecció del medi ambient, la defensa de la llengua, i per un País Valencià “amb majors quotes d’autogovern, més just, equitatiu i solidari”.

Pròximament es celebrarà un acte on es presentarà públicament Compromís per Alboraia al veïnat del municipi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.