Compromís per Alboraia regala un dècim de loteria a l’Ajuntament “per a reduir el dèficit municipal”

0
37
Bankia

El col•lectiu del Bloc d’Alboraia ha regalat loteria per valor d’un dècim de la loteria que ha venut entre els veïns a l’Ajuntament d’Alboraia per a què en el cas que siga premiat en el sorteig del 22 de desembre, “servisca per a reduir el dèficit municipal”, ha destacat la portaveu de Compromís i segona tinent d’Alcalde en l’Ajuntament, Àngels Belloch. El número és el 64.133.
El dimecres pel matí, el partit valencianista va presentar per registre d’entrada de l’Ajuntament les nou paperetes, de 2, 4 euros cadascuna, de forma que “tots els ciutadans d’Alboraia, a través de l’Ajuntament, juguen a la loteria amb aquesta participació”, segons la portaveu.

“Estaríem encantats que ens tocara la grossa de Nadal, i el premi servira per a ajudar a eixugar l’escandalós dèficit municipal que arrossega l’Ajunament”, explica Belloch. A més de la loteria donada a l’Ajuntament, el col•lectiu del Bloc-Compromís ha venut 1.200 paperetes entre els veïns.

La instància presentada diu “Quan donem aquestes paperetes a l’Ajuntament, entenem que la quantia dels possibles premis anirà a la caixa municipal (un dels comptes bancaris de l’Ajuntament) i que siga destinat al pressupost de l’Ajuntament”.

Segons Belloch, els responsables de la situació econòmico-financera, “dramàtica”, de l’Ajuntament d’Alboraia són els anteriors gestors del Partit Popular, amb l’exalcalde Manuel Álvaro al front. “Ells han governat durant 12 anys i tot i que estem en una situació de crisi, una gran part del deute municipal s’arrossega per les seues actuacions, algunes de les quals han sigut més que qüestionables. Ens dóna pena que com a conseqüència de la situació l’Ajuntament haja reduït serveis i per això ens agradaria que amb un bon pessic de diners de premi, l’Ajuntament poguérem tindre més recursos”, ha assenyalat.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here