Compromís per Alboraia proposa que els veïns puguen decidir a què es dediquen les subvencions de la Diputació

345

Compromís per Alboraia ha proposat que els veïns puguen opinar a l’hora de decidir a què es dediquen les subvencions de la Diputació de València. La coalició, davant de la convocatòria de les subvencions del Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS) de 2016, ja va presentar un escrit amb les seues propostes per a Alboraia.

Des de Compromís insistixen en què des de l’anterior convocatòria del PPOS “hem proposat i hem deixat damunt de la taula per al seu debat en l’Ajuntament, la possibilitat de què els veïns i veïnes d’Alboraia pogueren opinar sobre quines serien les preferències a l’hora de decidir les intervencions a què dedicar les subvencions amb important dotació econòmica com és el cas del PPOS que dedicara al nostre poble més de 200.000 euros”.

Alhora que es fa aquesta proposta general, la coalició fa un repàs a les necessitats del poble amb un llistat d’intervencions concretes, on es prima el que Alboraia siga un poble segur, un poble per a tots i totes, amb intervencions que poden millorar la vida en tots els nuclis de població i a persones de diferents edats.

Entre les intervencions es parla de la millora de les instal·lacions del Mercat Municipal; les millores en els parcs infantils (accessibilitat i seguretat); millores en els accessos als centres escolars del poble; millora d’instal·lacions esportives; substitució de les instal·lacions elèctriques i semafòriques que poden plantejar problemes de seguretat o d’avaries; equipament turístic; parcs canins i equipaments per a joves.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.