Compromís per Alboraia demana informació sobre el futur del Barranc del Carraixet

0
1129

Compromís per Alboraia ha exigit a l’equip de Govern que convoque el Consell sectorial d’Urbanisme per a parlar de quin és el futur del Barranc del Carraixet i sobre les novetats del Pla director del Parc fluvial Carraixet donat que a municipis com Bonrepòs i Mirambell, Vinalesa o Bétera estan duent a terme tallers de participació ciutadana sobre el barranc mentre a Alboraia “no s’està fent res”.

“En diferents ocasions hem preguntat en comissió als membres de l’equip de Govern sobre les novetats referents al Pla director del Parc fluvial Carraixet, i la resposta sempre ha sigut que no hi havia novetats. D’altra banda hem sigut coneixedors per les xarxes de la realització de Tallers de participació Territori Carraixet. Un projecte per a millorar el paisatge, la mobilitat i l’ús públic a l’entorn del Barranc del Carraixet, mitjançant la participació de la ciutadania”, expliquen des de la formació política.

Compromís lamenta que Alboraia no haja acollit un taller de participació ni haja publicitat aquestes jornades de participació per a què la ciutadania poguera assistir.
Davant d’eixa situació, Compromís per Alboraia ha realitzat dos propostes: la primera és que Alboraia organitze un taller de participació, siga en el format dels pobles que ja ho han fet o en altre format i, la segona, que el consell de participació d’urbanisme es convoque el més prompte possible i que entre els punts de l’ordre del dia s’incloga un punt que faça referència al Pla director Parc fluvial Carraixet, per a què els diferents agents socials del poble puguen parlar d’allò que volem que es faça.

De la mateixa forma, des de la coalició recorden que en un anterior escrit del mes de setembre ja proposà una ràpida convocatòria de la sectorial d’urbanimse que incloguera com a punts de l’ordre del dia: projecte alternatiu que es vol plantejar en la pastilla esportiva de Port Saplaya; pla de mobilitat, estat actual de la seua elaboració i pla de treball; PGOU, informació sobre en quin es troba la seua tramitació; presentació del PAT de l’Àrea Metropolitana de València i encetar un procés de participació per a elaborar unes possibles al·legacions si així es considera necessari.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.