Compromís per Alaquàs denuncia “manipulació” del PSOE sobre els salaris dels regidors

353

Compromís per Alaquàs ha asegurat que “no és cert que la proposta del PSOE siga més econòmica que la de l'oposició, ja que en la proposta que va fer l'equip de govern no s'incloïen totes les despeses”. Després d'aprovar a l'últim ple els salaris dels regidors i davant les crítiques rebudes per part de l'equip de Govern, Compromís ha informat de que “la proposta presentada per l'oposició representa 380.368 euros front als 391.200 euros de la proposta del PSOE”.

Des de Compromís expliquen que “l'equip de Govern presentà aquesta proposta al ple, a última hora; però 24 hores abans, en junta de portaveus, estaven disposats a aprovar una proposta de 439.145 euros, 58.777 euros més cara que la de l'oposició”.

També remarquen que en la proposta aprovada, que s'havia presentat conjuntament amb Canviem entre Tots i Esquerra Unida, “els regidors alliberats de l'oposició cobraran un 25% menys que els regidors alliberats del Psoe”. Igualment, puntualitzen que “els salaris dels alliberats aprovats aquesta legislatura no tripliquen els aprovats a l'anterior, de fet, suposen un estalvi de 3.000 euros, tot i tindre més gent alliberada treballant per al poble i més partits representats”.

Des de Compromís destaquen que “per a nosaltres, és molt important, donada la situació què vivim els darrers anys, l'ètica i la moderació en els salaris, que en concret, en aquest ajuntament, han assolit cotes ben altes d'abús en legislatures anteriors, arribant a cobrar 73.000 euros una sola persona del govern. Per tant, no acceptem salaris més alts del que representen la suma de 3 salaris mínims interprofessionals (27.241 euros). Per això estem en contra de la proposta que ha mantingut l'equip de govern durant la negociació, que pretenia cobrar salaris de 43.000 a 45.000 euros”.

Segons Compromís, “la realitat política municipal és ara més plural i això demana una nova forma de governar, contant amb tots, i això el govern encara no ho ha entès”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.