Compromís penja la bandera de l’arc de Sant Martí en el dia internacional contra la LGTBfòbia i el PP obliga a retirar-la

0
72

Compromís Jove per Torrent ha penjat este matí la bandera de l’arc de Sant Martí, en el dia internacional de lluita contra l’homofòbia, la lesbòfia, la transfòbia i la bifòbia, de la finestra del despatx del grup municipal en la 6a planta de l’Ajuntament de Torrent. Compromís critica que l’equip de Govern del PP ha obligat a retirar la bandera.
Segons el portaveu de les joventuts ecovalencianistes, Víctor González, “hem volgut fer visible aquesta reivindicació després que el PP votara en contra d’una moció nostra per condemnar la LGTBfòbia sense ni tan sols dir una paraula”. De fet, segons Compromís, “en els Ajuntaments en els quals Compromís té l’alcaldia o responsabilitats de govern, s’ha fet visible la bandera dels drets LGTB amb total normalitat”.

Tanmateix, sempre segons Compromís Jove per Torrennt, l’equip de Govern del PP no ha tardat a reaccionar i ha obligat a retirar la bandera. A parer de González, es tracta d’una reacció que denota una mentalitat reaccionària i intolerant. “Mentre ens ordenaven autoritàriament que despenjàrem una bandera de llibertat, a la façana de l’Ajuntament estava penjada la Mare de Déu. I estem en un estat aconfessional”.

En aquest sentit, González ha denunciat com el PP s’agafa a la legalitat segons li convé, ja que “nosaltres hem penjat la bandera de la finestra del nostre despatx, mentre que a una manifestació d’uns grups antiavortistes es va tolerar que penjaren una bandera del “derecho a vivir” de les astes on es troben les banderes institucionals, fet que sí que és il•legal de totes totes”.

Finalment, el portaveu de les joventuts ecovalencianistes ha volgut fer incidència en el fet que per a la seua formació les llibertats personals “són drets bàsics i innegociables” i ha denunciat l’actitud del PP, que “té vergonya i mala consciència per expressar la seua homofòbia i per això es limita a actuar de manera autoritària sense ni tan sols donar-ne raons, com en el rebuig a la nostra moció”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.