Compromís lliurarà 150 signatures per denunciar la falta d’inversions escolars a Foios

0
85
Bankia

El cap de llista a les properes eleccions municipals per Compromís per Foios, Sergi Ruiz, lliurarà el pròxim dissabte al migdia a l’Ajuntament un total de 150 signatures i un manifest per tal de demanar majors inversions a les escoles de Foios.
Segons Ruiz ha criticat la recent visita de la consellera de Benestar Social i de la directora general de la Dona quan la Generalitat “no fa les inversions promeses que són tan necessàries”, sobretot, a les escoles.

“Queda clar que el PP fa una política de propaganda, perquè el govern valencià no ha fet les inversions en educació que porta uns quants anys prometent per al municipi”, ha declarat el candidat de Compromís qui ha recordat que els veïns “porten anys esperant l’escola d’educació infantil pública, cosa que beneficiaria les famílies i suposaria una millora de la conciliació laboral de les mares i pares de Foios”.

En eixe sentit, ha assenyalat que resoldria “un greu problema ja que les actuals escoles estan saturades i en alguns casos en situacions difícilment assumibles, hi ha xiquets de 3 i 4 anys pujant pisos, quan la normativa actual no ho permet”.

Per a Compromís, una de les prioritats la propera legislatura serà que es facen les inversions en les nostres escoles públiques, CEIP Rei en Jaume i Mare de Déu del Patrocini, inversions que superaran els tres milions d’euros.

Per tot açò, Compromís ha llançat un Manifest per l’Educació Pública a Foios, a més de recolzar la campanya per la ILP que realitza durant estos dies la coalició. En el Manifest es fa una reivindicació “molt sentida en el poble i es lamenta la falta de sensibilitat del PP en este tema”.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here