Compromís lamenta que el Ple rebutge ajornar els rebuts d'aigua a famílies de Torrent sense recursos

365
El pleno de Torrent en una imagen de archivo.
El pleno de Torrent en una imagen de archivo.

Compromís per Torrent lamenta que el PP haja votat en contra al Ple Ordinari del 8 de setembre i també al de juliol de la seua moció de Compromís, d'ajornar indefinidament els rebuts d'aigua a famílies de Torrent que no poden fer front al seu pagament per causes de pobresa o exclusió social.

Al debat de la moció, Compromís també censura que l’equip de Govern negarà que s'estigueren produint talls en el subministrament, “afirmacions que entren en contradicció amb les declaracions de la pròpia regidora de Benestar Social, Pilar Vilanova, que va manifestar tot seguit que molts dels tallaments es produeixen per culpa dels propis afectats, al no comunicar la seua situació a l'Ajuntament”.

Per al portaveu de Compromís, Vicent Beguer, aquestes manifestacions “són inacceptables atés que no existeix cap campanya d'informació municipal sobre ajudes per a evitar els tallaments d'aigua. De fet, al Consell d'Aigües de l'Horta va crear-se un fons social a proposta del grup de Compromís, al no existir cap mesura que pal·liara aquest greu problema social. No obstant, la quantitat aprovada pel PP, per a aquest fons, va ser de 30.000€, però s'ha mostrat insuficient per a atendre una població de 84.000 habitants amb vora 11.000 desocupats”, motiu pel qual Compromís va presentar la moció d'ajornament com a complementària “i perquè pogueren acollir-se totes les famílies afectades”.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.