Compromís lamenta que el col.legi nº 10 no siga una realitat fins a 2014 “com molt prompte”

0
71
Bankia

L’anunci de l’adjudicació de la construcció del col•legi nº10 deuria de ser, segons Compromís per Torrent, la primera pedra per a ficar en marcha el “necessari i urgent” col.legi nº11 “i mes quan els termes d’adjudicació supondran que el col.legi no estiga, como molt prompte, fet fins al 2014”.
Davant de l’anunci, Maria Herrada, regidora de Compromís per Torrent i portaveu en matèria d’Educació, ha expressat la seua cautela i ha afirmat que “després de les situacions que hem viscut al respecte, em fiaré dels meus ulls i no d’una nota de premsa”.

En aquest sentit, Herrada ha explicat que, en els termes en què se’ns planteja, el col•legi nº10 “no serà una realitat fins a 2014 com a prompte, comptant que els terminis s’acomplisquen i no es continue amb l’estratègia de l’embolic d’un projecte que es va licitar ja fa dos anys, que es va anunciar a bombo i plateret moltíssim abans i que porta la història acumulada que porta”.

Des de Compromís també es recorda que la dotació pressupostària per part del Consell de què parla l’Ajuntament “no és un desglossat per al col•legi nº10, sinó una dotació global per a CIEGSA, empresa pública que és l’encarregada de portar endavant els projectes i, per tant, és la que determina les despeses”.

Així mateix, Herrada ha felicitar l’AMPA del col•legi nº10, “ja que la seua actitud reivindicativa és la que ha aconseguit que aquesta problemàtica no dorma el son dels justos”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here