Compromís lamenta la aprobació per part de PP, PSPV i EU de una nova rebaixa de les retribuccions de funcionaris per al 2011

0
71
Bankia

Compromís per Foios lamenta la aprobació per part de PP, PSPV i EU en l’ultim Ple municipal de rebaixar les retribuccions de funcionaris i treballadors per al 2011 “mentres que la retribució de l’alcalde augmenta en un 16 %”.
El ple de l’ajuntament de Foios aprovà dijous 30 de juny l’organització de l’estructura municipal i quins seran els regidors i regidores responsables de les àrees de gestió de l’ajuntament i les indemnitzacions que tindran els regidors per la seua assistència a comissions informatives a la junta de govern i als plenaris de la corporació.

El regidor de Compromís, Gumer Ynarejos, va defendre la proposta que des d’este grup municipal s’havia fet a principis del mes de juny. La posició de Compromís, segons Ynarejos “fou la d’oposar-nos a la proposta de l’alcalde per a continuar amb el pla que es va aprovar en els pressuposts de l’any 2009, que consistia en la rebaixa d’un 30% de les despeses prescindibles de les finances municipals.”

Per a la coalició Compromís, “la crisi, lluny de solucionar-se, s’ha vist agreujada i sembla que no millorarà en un futur immediat. Per això entenem que des de les institucions els representants polítics han de donar exemple i no exigir sacrificis que no estan disposats a fer”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here