Compromís i Sí que es Pot inicien un intercanvi de llibres per Facebook per demanar una Fira del Llibre a Quart de Poblet

406

Foto biblio llibreCompromís per Quart de Poblet y Sí que es pot van intentar organitzar una primera Fira del Llibre Alternativa però, davant la impossibilitat de fer-la atenent als acords plenaris, les formacions van iniciar una cadena a Facebook amb la intenció de convertir-la en un acte reivindicatiu per demanar una Fira del Llibre al municipi.

El contingut de la iniciativa ha consistit a fer una cadena en Facebook que va començar amb el text: llegir és créixer i hem de tindre la possibilitat de poder-lo fer al nostre poble, perquè fent cultura, fem poble. A través de les xarxes podríem commemorar el Dia del Llibre: regalem un llibre i que no es trenque la cadena!!! Onofre…. et regale un llibre i et convide perquè tu faces el mateix i no trenques la cadena amb el compromís que a altra persona també li arribe el teu oferiment”.

Aquesta cadena va alimentant-se amb més de 50 interactuacions. El passat diumenge al matí el virtual es va convertir en presencial i els que van poder van fer el lliurament del llibre a la persona triada.

Amb aquestes accions, des de Compromís, Sí que es pot i Esquerra Unida, que s’ha sumat a la iniciativa, revindiquen que es faça la primera fira del llibre a Quart de Poblet. “Una fira del llibre és necessària no solament perquè els nostres llibrers puguen oferir les seues novetats sinó perquè una vegada a l’any els veïns de Quart de Poblet tinguen a l’abast de “sabatilla” una oferta de llibres rica en varietat i contingut”, declaren.

Confiem que l’actual Govern local reflexione i la negativa a la moció presentada per Compromís Quart i recolzada per Sí es pot al ple del 23 de febrer es convertisca en positiva i en breu a Quart de Poblet puguem gaudir d’una Fira del Llibre”, conclouen.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.