bánner Auditori Horta Noticias

Compromís i Sí que es Pot inicien un intercanvi de llibres per Facebook per demanar una Fira del Llibre a Quart de Poblet

0
168

Foto biblio llibreCompromís per Quart de Poblet y Sí que es pot van intentar organitzar una primera Fira del Llibre Alternativa però, davant la impossibilitat de fer-la atenent als acords plenaris, les formacions van iniciar una cadena a Facebook amb la intenció de convertir-la en un acte reivindicatiu per demanar una Fira del Llibre al municipi.

El contingut de la iniciativa ha consistit a fer una cadena en Facebook que va començar amb el text: llegir és créixer i hem de tindre la possibilitat de poder-lo fer al nostre poble, perquè fent cultura, fem poble. A través de les xarxes podríem commemorar el Dia del Llibre: regalem un llibre i que no es trenque la cadena!!! Onofre…. et regale un llibre i et convide perquè tu faces el mateix i no trenques la cadena amb el compromís que a altra persona també li arribe el teu oferiment”.

Aquesta cadena va alimentant-se amb més de 50 interactuacions. El passat diumenge al matí el virtual es va convertir en presencial i els que van poder van fer el lliurament del llibre a la persona triada.

Amb aquestes accions, des de Compromís, Sí que es pot i Esquerra Unida, que s’ha sumat a la iniciativa, revindiquen que es faça la primera fira del llibre a Quart de Poblet. “Una fira del llibre és necessària no solament perquè els nostres llibrers puguen oferir les seues novetats sinó perquè una vegada a l’any els veïns de Quart de Poblet tinguen a l’abast de “sabatilla” una oferta de llibres rica en varietat i contingut”, declaren.

Confiem que l’actual Govern local reflexione i la negativa a la moció presentada per Compromís Quart i recolzada per Sí es pot al ple del 23 de febrer es convertisca en positiva i en breu a Quart de Poblet puguem gaudir d’una Fira del Llibre”, conclouen.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here