Compromís i PSPV anuncien la seua disposició a garantir l’estabilitat del Govern municipal de Catarroja

0
263

Catarroja-Compromis-Jesus-monzo-nuevo-alcalde

Compromís i PSPV-PSOE de Catarroja “garanteixen l’estabilitat” del Govern municipal. Així ho han anunciat hui amb un comunicat conjunt després que Guanyar haja fet efectiva la seua eixida del tripartit. Ara, les dues formacions polítiques continuen treballant en el marc del pacte de govern i la responsabilitat adquirida amb els ciutadans del municipi després de les eleccions del 24 de maig.

Segons han anunciat des del Govern municipal, s’estan reordenant les responsabilitats en les àrees i els òrgans municipals per a continuar garantint el funcionament àgil i eficaç de l’equip de govern, ara format per l’alcalde, Jesús Monzó, els quatre regidors de Compromís (Martí Raga, Núria Blanch, Empar Chulià i Dolors Gimeno) i els quatre del PSPV-PSOE (Lorena Silvent, Juan Carlos Martínez, Isabel Rojas i Alejandro García).

Amb esta nova composició, els dos partits assumeixen els seus compromisos programàtics i continuen treballant conjuntament per a convertir en realitat les iniciatives i projectes polítics d’un govern progressista.

“En cap moment s’ha deixat de treballar i en cap cas s’ha ressentit ni paralitzat l’acció de govern”, aclaren des del bipartit. Els projectes iniciats continuen en marxa i els que estaven previstos continuaran posant-se en pràctica dintre de la normalitat institucional. En els pròxims dies es concretaran les competències de cadascun dels membres que formen part de l’equip de Govern.

Amb esta decisió, Compromís i PSPV-PSOE volen continuar “sent fidels al mandat que va eixir de les urnes per crear un govern municipal progressista que aplique les polítiques incloses en els seus respectius programes”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.