Compromís i PSPV afirmen que els 3 lliberats en la Mancomunitat de l’Horta Nord “posaran fi a la deixadesa de l’etapa del PP”

0
231

Després de les queixes formulades pel PP de l’Horta Nord sobre els pressupostos de la Mancomunitat de l’Horta Nord, els representants de PSPV i Compromís a la Mancomunitat explicaren que els comptes de 2016 suposaran “el fi de l’estat de deixadesa, de falta de direcció total i amb personal nomenat a dit que deixa el PP”.

Mancomunitat Horta Nord

Per tal de canviar aquesta dinàmica, PSPV i Compromís han decidit que 3 membres de la institució tinguen una dedicació parcial, “per poder compatibilitzar les tasques de direcció de la Mancomunitat, sense augmentar la partida per a alts càrrecs que tenia l’anterior govern”.

Compromís i PSPV afirmen que l’anterior president de la Mancomunitat Horta Nord i ex alcalde d’Albalat dels Sorells, José Rafael Tamarit, va cobrar la legislatura passada una mitjana de més de 34.000 €, més les dietes per desplaçaments, que ara no es retribuiran. Ara els 3 membres de la Mancomunitat lliberats cobraran cadascú 11.000 euros mentre que el president de la institució no cobrara esta legislatura.

Sobre les queixes del PP als comptes de 2016, i en especial als 43.000 euros que es retallen de les partides de Serveis Socials, l’equip de Govern de la Mancomunitat afirma que eixa quantitat destinada a programes socials es reduïa “perquè des de la Generalitat ja han anunciat que ens destinarien 100.000 euros per a desenvolupar programes de serveis socials, que destinaran a ampliar l’equip social base, personal de serveis socials, així com a programes per a la prevenció i la inserció social per tal d’evitar l’exclusió”.

Compromís i PSPV afirmen aquesta reducció venia motivada per la necessitat de dotar amb més recursos la partida d’adquisició de 2 noves maquinàries de la neteja viària, “que tenia caràcter urgent”.

PSPV i Compromís, en el comunicat conjunt, expliquem la seua idea és “reactivar la Mancomunitat, dotar-la de més serveis i competències, revitalitzar-la, posar-la en valor. Volem potenciar i donar protagonisme i contingut les àrees de Cultura, Turisme, Medi Ambient i Noves Tecnologies, a les quals el PP no li havia prestat mai atenció.”

Per al nou equip de Govern de la Mancomunitat, “és vergonyós que el PP ens vulga ara donar lliçons de gestió. Si una cosa ha quedat demostrada, és la mala gestió que ells han fet, també a la Mancomunitat”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here