Compromís exigeix a Rajoy la insonorització dels accessos de la V-30 i la A-III a Mislata

629

Compromís per Mislata ha presentat una moció al Ple de l'Ajuntament per exigir a Rajoy el manteniment i la insonorització dels accessos de la V-30 i la A-III en el terme de Mislata.

Pasarela Mislata-Avenida de la PazLa moció que Javier Gil, regidor i portaveu de Compromís per Mislata, defensarà al Ple també exigirà unes instal·lacions dignes i acordes a la població que té Mislata dels jutjats, registres civils i instal·lacions de la policia nacional, així com exigir-li al Ministeri de Foment la regulació de l'espai aeri i que compense al veïnat afectat.

El regidor i portaveu de Compromís per Mislata ha comentat que "hem presentat aquesta moció perquè entre els anys 2010 i 2016 les inversions per als pobles valencians s'han vist reduïdes greument o directament eliminades, i no podem permetre aquest menyspreu per part del govern de Rajoy".

Gil explica que "portem des de 2012 presentant esmenes als pressupostos de la mà del nostre diputat a Les Corts espanyoles Joan Baldoví, i any rere any hem vist com eren rebutjades totes i cadascuna d'elles, sembla que per a Rajoy tot allò que ve de València i Compromís s'ha de rebutjar per sistema, sense mirar els beneficis que aportarien aquestes inversions”.

El partit valencianista proposa a la moció que l'Ajuntament de Mislata exigisca al govern de Rajoy la posada en marxa d'un Pla de Xoc d'Inversions al nostre territori i la creació d'una Comissió mixta de seguiment de les inversions per supervisar l'efectiva execució dels projectes pressupostats.

Gil ha explicat que "mentre la Generalitat Valenciana i els Ajuntaments estan fent un gran esforç per donar als valencians els serveis que mereixem, el govern del PP ens porta marginant 6 anys".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.