Compromís exigeix a Rajoy la insonorització dels accessos de la V-30 i la A-III a Mislata

725

Compromís per Mislata ha presentat una moció al Ple de l'Ajuntament per exigir a Rajoy el manteniment i la insonorització dels accessos de la V-30 i la A-III en el terme de Mislata.

Pasarela Mislata-Avenida de la PazLa moció que Javier Gil, regidor i portaveu de Compromís per Mislata, defensarà al Ple també exigirà unes instal·lacions dignes i acordes a la població que té Mislata dels jutjats, registres civils i instal·lacions de la policia nacional, així com exigir-li al Ministeri de Foment la regulació de l'espai aeri i que compense al veïnat afectat.

El regidor i portaveu de Compromís per Mislata ha comentat que "hem presentat aquesta moció perquè entre els anys 2010 i 2016 les inversions per als pobles valencians s'han vist reduïdes greument o directament eliminades, i no podem permetre aquest menyspreu per part del govern de Rajoy".

Gil explica que "portem des de 2012 presentant esmenes als pressupostos de la mà del nostre diputat a Les Corts espanyoles Joan Baldoví, i any rere any hem vist com eren rebutjades totes i cadascuna d'elles, sembla que per a Rajoy tot allò que ve de València i Compromís s'ha de rebutjar per sistema, sense mirar els beneficis que aportarien aquestes inversions”.

El partit valencianista proposa a la moció que l'Ajuntament de Mislata exigisca al govern de Rajoy la posada en marxa d'un Pla de Xoc d'Inversions al nostre territori i la creació d'una Comissió mixta de seguiment de les inversions per supervisar l'efectiva execució dels projectes pressupostats.

Gil ha explicat que "mentre la Generalitat Valenciana i els Ajuntaments estan fent un gran esforç per donar als valencians els serveis que mereixem, el govern del PP ens porta marginant 6 anys".

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.