Compromís espera que Corredera “no faja pagar els seus errors apujant els impostos o hipotecant Mislata durant 20 anys”

0
58
Bankia

Compromís per Mislata exigix la celebració d’un ple extraordinari monogràfic per que l’alcalde Manuel Corredera explique el deute de l’Ajuntament després de la sentència que condemna a pagar més de 5 milions a FCC.
Compromís per Mislata entén que “amb la recent sentència judicial que posa la gestió econòmica municipal en fallida no es explicable que no s’estiga treballant per trobar una solució a la condemna dels 5.682.040 d’euros que s’han de pagar per la desídia actual del PP i les males gestions del passat”.

Per eixe motiu, Compromís qualifica d’urgent la convocatòria d’un ple extraordinari que determine les solucions i les accions a prendre “i per informar la població del total del deute assolit en aquesta última legislatura, un informe que realitze un interventor, no cap tresorer, que determine en quines condicions econòmiques ens trobem després dels pagaments a FCC i LUBASA”.

Compromís espera que la solució als problemes econòmics municipal “no siga una pujada d’impostos que faciliten el pagament d’esta catàstrofe econòmica” ni . tampoc la petició d’un crèdit que hipoteque la gestió municipal “per a més de dos dècades”.

Per aquesta formació política, “ens trobem en una més que difícil situació, una situació crítica, que pot determinar la desaparició de Mislata com a ens independent i des de Compromís no volem assistir a l’annexió a València com a un districte més per la incapacitat de gestió demostrada per Corredera”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here