Compromís esmena el pressupost de la Generalitat per reclamar la construcció del CEIP Ciutat de Cremona d’Alaquàs

333
Pleno celebrado en el CEIP Ciutat de Cremona para reivindicar su construcción.
Pleno celebrado en el CEIP Ciutat de Cremona para reivindicar su construcción.

El regidor de Compromís a Alaquàs,  Vicent Forment, ha presentat hui les esmenes registrades als pressupostos de la Generalitat per a 2014 referents a la ciutat d’Alaquàs, “unes esmenes que reclamen infraestructures fonamentals per al municipi i oblidades pel govern del PP”, aclara Forment.

Forment ha detallat que en les esmenes als pressupostos de la Generalitat que hem presentat a les Corts Valencianes s’hi inclouen les que hem fet arribar el  Col·lectiu de Compromís per Alaquàs, una reclamant la construcció del CEIP Ciutat de Cremona i una segona reclamant la construcció del Centre Auxiliar de Salut.

El regidor de Compromís ha destacat que “les reivindicacions, gràcies a la marginació que pateix Alaquàs per part de la Generalitat, s’han convertit en històriques, com ara la construcció d’unes noves instal·lacions per al CEIP Ciutat de Cremona, així com la construcció del Centre Auxiliar de Salut”.

Inversions reclamades pels pobles

Les esmenes parcials marquen línies d’inversió reclamades des de fa temps per pobles i ciutats del territori valencià “i intenten pal•liar grans carències en matèria d’inversió. La nefasta situació financera en què ha situat el govern del PP els comptes de la Generalitat han marcat uns pressupostos que considerem irreals i inservibles. És lamentable que en estos pressupostos es seguisca perseverant en destinar recursos públics a fastos innecessaris que només beneficien uns pocs”, han explicat des del grup de Compromís a Les Corts.

Segons ha assenyalat la diputada de Compromís, Mireia Mollà, “davant del Projecte de Pressupostos totalment irreal que ha presentat el govern del PP i de l’estafa que acaba suposant el procediment parlamentari per a la seua aprovació en què el PP aplica el rodillo de la seua majoria absoluta sense cap tipus de negociació, enguany hem presentat esmenes globals als objectius dels programes en què es divideixen els pressupostos de les conselleries. No hem volgut entrar en l’inútil joc de moure els diners d’unes partides a unes altres d’uns pressupostos ficticis i més tenint en compte que l’encorsetat Reglament de Les Corts ens impedeix realitzar esmenes per transferir el pressupost d’unes conselleries a unes altres”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.