Compromis es pregunta quan van a finalitzar les obres del bar de la Canaleta que ja porten més de dos anys de retard

0
59

La reforma del bar i els banys públics en la Canaleta porten ja més de dos anys de retard. Davant aquesta situación, Compromis per Mislata es pregunta quan van a finalitzar les obres del “pufo de 300.000 euros” de la Canaleta.
Compromís, per part de la portaveu adjunta Mònica Oltra ha remès diverses preguntes a la Conselleria d’infraestructures per interessar-se pel projecte que porta ja 2 anys de retard, “retard que provoca que les famílies que cada cap de setmana es desplacen a gaudir del nostre parc, hagen de peregrinar a les seues cases o fer un trajecte fins als bars dels voltants per poder fer les seues necessitats, ja que amb només dues pudentes latrines es fa impossible esta acció”.

Compromís recorda que la paralització de les obres, segons la resposta de la Consellera Isabel Bonig, es deu a les “característiques del terreny”. Però, segons els seus responsables, “el ben cert és que les obres han estat parades en reiterades ocasions a causa d’inundacions dels fonaments i dubtosos projectes posteriors sense explicacions dels que hem demanant conèixer el cost final i les caracteristiques del mateix, donat que resulta increïble que a hores d’ara siga sent un forat tancat i una caseta construïda a troços sense utilitat i sense data de finalització”.

Per a Compromís, “aquesta situació es difícil de creure, Un projecte d’un bar de 146m2 de superfície construïda i de 300.000 euros de pressupost deuria haver tingut els seus estudis previs sobre el terreny”.

Des de Compromís sol•liciten que “s’arribe a una solució. Els diners pressupostats i adjudicats pertanyen als ciutadans de Mislata i ara és responsabilitat de les administracions que no van saber gestionar-ho, com la Conselleria d’Infraestructures, el finalitzar-ho al més prompte possible”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.