Compromís dona a Caritas per quart any material escolar i joguines per als xiquets de Massamagrell

0
164

Massamagrell. Motxilles Caritas. CompromisCompromís per Massamagrell ha fet donació a l’organització Cáritas de material escolar i joguets per tal que esta entitat el distribuïsca als xiquets i xiquetes del poble que més ho necessiten per al proper curs que s’iniciarà en setembre.

Concretament, el material donat a Cáritas ha consistit en vint motxilles noves de rodetes més un lot de joguets arreplegats per la formació política gràcies a les donacions fetes per veïns i veïnes del poble. Es tracta, de fet, de la quarta vegada que  Compromís per Massamagrell lliura joguets a Cáritas local.

En l’acte d’entrega del material escolar i les joguines van estar presents diversos membres de Compromís per Massamagrell, entre els quals es trobava el regidor i portaveu de la coalició, Pep Galarza. Membres de Cáritas van agrair les donacions, i van comunicar als representants de Compromís per Massamagrell que ja hi ha molts pares i mares de la població que els estan demanant material escolar de cara al pròxim curs, d’ací que la iniciativa del grup polític els haja semblat molt oportuna.

Per la seua banda, Pep Galarza va manifestar-los el desig de Compromís per Massamagrell de continuar realitzant este tipus de donacions a l’organització humanitària, com també, en la mesura del possible, de qualsevol altre tipus (com ara menjar i roba), per tal d’ajudar a pal·liar algunes situacions de greu necessitat que patixen famílies de la població com a conseqüència de la greu crisi econòmica.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.