Compromís per Torrent denúncia que l'APP 'TorrentBus' para Android no funciona bé des de fa un any

9 lecturas

Compromís per Torrent denuncia que l'aplicació mòbil ‘TorrentBus’ per a Android ha deixat de proporcionar horaris en temps real des de fa aproximadament un any.

TorrentBusEl portaveu de Compromís a l’ajuntament de Torrent, Pau Alabajos, ha recordat que l'aplicació va estar presentada a la premsa durant el mes de març de 2019, i només un any després l’app va deixar de subministrar els horaris en temps real en la versió per Android.

Segons Alabajos, "la resposta donada per l'empresa que explota el servei de TorrentBus, i el govern de Ros, és que continuen treballant per a solucionar el problema des de fa més d'un any”.

En este sentit, Compromís ha demanat explicacions ja que “l’equip de govern afirma, en resposta als diferents usuaris, que és un problema amb l’empresa concessionària, però tenim constància que la versió per a iPhone sí funciona".

Compromís insisteix en la necessitat de solucions immediates al considerar que "el govern s’ha gastat milers d’euros en una aplicació que no funciona en la immensa majoria de mòbils i tablets, on els usuaris i usuàries són els màxims perjudicats”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí