Compromís denuncia l’acomidament d’una animadora juvenil i la rebaixa salarial a tres informadors dels centres joves

0
79
Bankia

Compromís per Mislata ha denunciat que el Consistori i, en el seu nom, el regidor de Joventut, Biblioteca, Noves Tecnologies i Modernització, Toni Arenas, han procedit a acomiadar una animadora juvenil i realitzar una “brutal rebaixa salarial” a tres informadors dels Centres Joves de Mislata.
Des de Compromís considere “este atac laboral practicat pel Govern local de –Carlos Fernández- Bielsa més greu quan no fa massa va fonamentar la seua campanya electoral en denunciar les detestables pràctiques polítiques del PP que ara supera en eliminar el contracte d’una animadora que fins ara ocupava el càrrec i que desenvolupava amb una entrega total”.

“Estes actuacions contra els drets laborals impliquen a més una eliminació dels serveis prestats com ara l’animació cultural, juvenil, suport compensatori educatiu, .. que patiran directament els nostres ciutadans més joves”, expliquen des de la formación política i afegeixen que “en este sentit s’ha actuat d’igual forma per prescindir altres contractacions que oferixen seveis que ara impedixen tindre el parc de La Canaleta amb les portes ofertes”.

Així, la coalició creu que la “greu situació econòmica que travessa l’Ajuntament no pot ser excusa mai per acabar de facte amb el treball de cap persona. Hi ha altres alternatives i un Govern socialista ha de practicar-les”.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here