Compromís demanarà a Madrid que els Pressupostos Generals de l’Estat incloguen una partida per a soterrar l'AVE a Puçol

504

AVE. Renfe

A petició de Bloc-Compromís de Puçol, Joan Baldoví, diputat de Compromís-Equo a Madrid, ha presentat una esmena addicional als Pressupostos Generals de l’Estat per a l’any 2014, demanant una partida per al soterrament de les vies ferroviàries als seu pas per Puçol per import de 10.000.000 euros.

En el passat Ple ordinari del mes de setembre s’aprovà una moció presentada per Bloc-Compromís en la qual es reclamava el soterrament de les vies del tren al seu pas pel nucli urbà de Puçol, aprofitant les obres del tercer carril que permetrà que l’AVE passe pel centre de Puçol a 200 km/h, augmentant més el perill i disminuint molt més la qualitat de vida dels puçolencs.

La esmena de Baldoví es la primera que es presenta als PGE 2014 per demanar el soterrament de les vies que, des de fa més de 25 anys, divideix el municipi, amb els perjudicis econòmics i de qualitat de vida que això ha comportat, i comporta encara, per a tots els veïns, especialmente per a les persones majors.

Segons Enric Esteve, regidor de Bloc-Compromís de Puçol, "sabem que és molt difícil d’aconseguir el soterrament de les vies, però no impossible. Per això, ens hauria agradat que la nostra moció s’haguera aprovat per unanimitat".

Esteve “ha demanat a l’equip de govern municipal del PP que pressione els seus diputats a Madrid perquè l’esmena siga admesa en els pressupostos de l’any que ve”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.