Compromís demana una solució per a les fonts de la plaça de l’Ajuntament i de l’ermita

347

Picassent. Plaza. FuenteEl grup municipal de Compromís per Picassent ha denunciat l’abandonament i la deixadesa per part de l’equip de govern en temes que afecten a la neteja a la font de la plaça de l’Ajuntament i a la font de l’ermita, “dues infraestructures que estan en estat d’abandó que mai es posen en funcionament i són un niu de brutícia”.

El portaveu del grup a l’Ajuntament de Picassent,  Artur Hernàndez, ha mostrat la seua preocupació pel lamentable estat de la font de la plaça de l’Ajuntament “un patrimoni municipal que ha acabat convertint-se un niu de runa i fem, davant la deixadesa de l’equip de govern municipal. A més a més, durant totes les festes patronals l’estat de la font ha acabat sent autèntic abocador”.

Segons Hernandez, “durant l’estiu a la font s’han pogut vore bosses de plàstic, escombreries i botelles trencades, amb el perill que suposen per als veïns i veïnes. El disseny de la plaça ha estat un fracàs, la font és un estorb que sols dona problemes, els xiquets no poden jugar a res perqué no hi ha cap area de jocs i la distribució de palmeres i jardins sembla que estiga feta per a no poder utilitzar la plaça per altres usos”.

Per tot això, Compromís per Picassent demanarà que l’equip de govern comence a pensar en solucionar el problema i que pose una solució raonable a aquest destrellat urbanístic.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.