Compromís demana una rectificació de l’alcalde d’Alboraia per dir que 3 regidors no han donat les seues declaracions de béns

949

Compromís per Alboraia demana una rectificació a l’alcalde Miguel Chavarria després d’afirmar en el ple de dilluns que tres regidors no havien entregat els curriculums per a la web municipal de transparència.

La portaveu municipal Angels Belloch ha demanat a l’alcalde d’Alboraia una rectificació pública i que ho faça en el mateix lloc on va fer la primera afirmació, és a dir, en el ple ja que els regidors de Compromís presentaren fa temps la declaració de béns i els curriculums.

Belloch recorda que els regidors de Compromís per Alboraia van presentar les seues declaracions de béns i interessos, “i els curriculums d’acord amb un formulari facilitat per la Secretaria de l’Ajuntament. En alguns casos s’han enviat els curriculums 2 i 3 vegades (el formulari va canviar i això provocà que s’haguérem de tornar a presentar els curriculums; en altres casos hi hagueren problemes informàtics i s’hagué d’enviar el currículum en 3-4 ocasions). Quan s’envia una documentació tantes vegades, queda ben clar que hi ha una voluntat d’entregar la documentació”.

Per a la portaveu de Compromís per Alboraia, “que la informació no aparega en la web de transparència de l’Ajuntament d’informació no és imputable en aquest cas als regidors de Compromís. Ahir dimarts, em vaig personar en l’Ajuntament per a comprovar en l’arxiu en paper que estiguera tot en ordre, i amb la voluntat de què si no haguera sigut així, subsanar la situació. Vam poder comprovar que els curriculums dels nostres regidors havien sigut entregats”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.