Compromís demana recórrer la sentència que anul·la la reserva de 3 places de Policia Local de Torrent per a dones

686

Arran de la recent sentència del Jutjat del Contenciós 7 de València, per la qual s’exclou de les bases de procés de selecció de la Policia Local de Torrent la reserva de tres places per a dones, Compromís per Torrent ha demanat a l’equip de Govern que recórrega la sentència.

Torrent. Policia LocalLa regidora de Compromís per Torrent Carme Silla ha argumentat que la Llei de Coordinació de les Policies Locals està per a acomplir-se en la seua totalitat, “però quan s’arriba a la part dispositiva en què es parla d’igualtat de gènere i de paritat en l’accés a la funció pública per part d’homes i dones, sembla que a alguns actors de l’antifeminisme més caspós els provoque borradura”.

Silla ha recordat a l’alcalde Jesús Ros i a la regidora de l’Àrea d’Igualtat Marina Olivares que la sentència deixa la porta oberta a un recurs davant la instància judicial superior, “però el govern municipal de Torrent ja ha anunciat que no recorrerà aquesta resolució”.

Segons Silla, esta decisió és “una renúncia explicita de l’actual govern de PSOE-Cs a la lluita pels drets de la igualtat entre homes i dones”, explicant que “de res serveix canviar les lleis per a fer-les més justes i igualitàries si després al primer revés judicial els organismes públics, en referència a l’Ajuntament de Torrent, s’esborren de la partida”.

Silla ha conclòs remarcant que és fonamental presentar el recurs, “atés que assumir la sentència en aquestes condicions pot suposar que en un futur s’acaben tombant totes les convocatòries de les diferents policies locals que incloguen dins de les seues bases reserves de places per a garantir la paritat entre homes i dones”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.