Compromís demana que l’Ajuntament rebutje el decret del Consell per reduïr el dèficit públic

0
101

El grup municipal de Compromís per Foios presenta al ple de l’Ajuntament una moció perquè rebutge el decret de mesures per a reduir el dèficit públic de la Generalitat Valenciana.
Per al grup municipal és “una ofensa” que la Generalitat, “que és la que ha malbaratat els recursos dels valencians, faça recaure sobre els serveis públics de tots els valencians les mesures per a superar el seu dèficit”.

Els regidors de Compromís amb esta moció volen posar de manifest que “el Govern valencià ha estat enganyant-nos i fent-nos creure una situació ben diferent. Assistim a la fi d’una època en la qual gastar sense contenció ha provocat l’actual ruïna”. Per a Compromís, les mesures urgents per a la reducció del dèficit “deterioraran els serveis públics valencians”.

Per als regidors les últimes mobilitzacions de l’ensenyament públic en són “una bona mostra”. En eixe sentit, han aclarit que els retalls també afecten als veïns de Foios ja que “no es cobrixen les baixes de mestres, les inversions promeses no arriben, encara esperem la remodelació de les escoles de primària; també es retallen les beques de llibres i de menjador”.

“A més, en la mesura de les seues possibilitats, l’Ajuntament, quan presente els seus pressuposts, que no els ha presentat des del 2009, haurà de tindre molt present l’actual situació de moltes famílies de la nostra població, ens oposarem a rebaixes en les prestacions socials”, afirmen des de Compromís.

Ruiz i Ynarejos han mnifestat el seu desacord amb la política que vol imposar el PP, perquè en cap moment del període electoral proposaren estes mesures. “No anaven a pujar els imposts, no anaven a retallar els serveis públics i no anaven a abaratir l’acomiadament”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.