Compromís demana que l'Ajuntament designe un tècnic per a evitar els talls d'aigua

3 lecturas

Foios. Ajuntament

Després de què l’alcalde de Foios és queixera dels constants talls d’aigua perquè les tuberies que subministren l’aigua a la població siguen antigues, Compromís per Foios recorda a Héctor Bueno que “es pot designar un interventor tècnic que vigile la conservació d’obres i les instal·lacions i que informe l’Ajuntament de les reparacions necessàries”.

Compromís per Foios recorda a l’alcalde que “d’acord amb el contracte, en l’últim any de vigència de l’acord –que ara fa 10 anys- per a la gestió de l’aigua a Foios, es pot designar un interventor tècnic que vigile la conservació d’obres i les instal·lacions i que informe l’Ajuntament de les reparacions necessàries, perquè la xarxa estiga en bones condicions de funcionament”.

Esta formació política també recorda que l’empresa ha de confeccionar un pla anual d’inversions “que es presentarà a l’Ajuntament per a la seua discussió i millora. En este acord, el govern municipal no ha estat diligent i ha deixat de complir amb les seues responsabilitats i durant estos 7 anys de govern popular no s’ha exigit el compliment d’este acord del conveni”.

Compromís vol a l’alcalde de Foios que la situació del govern municipal, l’obliga a comptar amb la resta dels grups municipals “i esperem que en el proper ple de l’ajuntament es procedisca a la denúncia del conveni i presente la seua proposta de conveni per als pròxims anys”.

A més, Compromís recorda a l’equip de Govern que s’ha augmentat la taxa del clavegueram “sense passar ple de l’ajuntament perquè s’aprove com té obligació de fer l’alcalde”.

 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.