Compromís demana que l’Ajuntament d’Alboraia subvencione l’IBI a les persones amb importants dificultats econòmiques

0
176

Alboraya-Compromis-ediles-nueva-legislaturaCompromís per Alboraia ha presentat per registre d’entrada una proposta per a què l’Ajuntament d’Alboraia subvencione l’Impost de Béns Immobles (IBI) a les persones “amb importants dificultats econòmiques”.

La portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alboraia, Àngels Belloch, declara que “la proposta surgix de comentaris de veïns que ens indiquen les dificultats que tenen per a pagar l’IBI i que actualment eixa despesa no es pot cobrir amb ajudes de l’Ajuntament”.

Així, Compromís proposa que els tècnics de l’ajuntament elaboren unes bases que regisquen el procediment per atorgar subvencions en concepte d’ajudes econòmiques per a persones amb escassa capacitat econòmica, i que aquesta subvenció siga amb la finalitat de fer front al pagament de l’IBI de naturalesa urbana.

Compromís per Alboraia destaca que aquestes bases ja s’han fet en pobles de l’Horta i es podria agafar com a model les bases ja existents. Compromís ha consultat a altres ajuntaments per a veure com s’estan solucionant aquestes situacions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.