Compromís demana que es condicione la platja per a la temporada d’estiu

0
104

Compromís per Meliana demana a l’equip de govern que es realitzen diferents actuacions de millora als accessos, la neteja de l’entorn i el mobiliari per tal que estiga en les millors condiciones per a la temporada d’estiu i per tal també aprofitar la campanya de neteja de la Diputació.
El portaveu municipal, Josep Riera, destaca que “cal l’adequació del camí d’accés i de les zones de pàrquing, que en algunes zones presenten clots importants que hi dificulten la circulació; i també de la passarel•la que creua l’autovia amb una part de la reixa deteriorada i perillosa. A més, cal la neteja de l’entorn, principalment de les dunes artificials i les zones d’aparcament, a una banda i l’altra de l’autovia”.

Riera destaca “la deterioració del mobiliari de jocs i la zona de gimnàstica, que necessiten una actuació urgent, ja que presenten elements amb perill amb alguns ferros a l’aire i sense protecció. Alguns dels elements del mobiliari fins i tot han desaparegut sencers. Este mobiliari s’ha anat ubicant amb les subvencions provinents de l’Agència Valenciana de Turisme”.

Per al portaveu nacionalista, “estes haurien de ser les actuacions bàsiques de millora, a més d’altres que s’hi puguen realitzar tal com ja es va aprovar en la moció que va presentar BLOC-Compromís al 2008”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.