Compromís demana informació sobre el cost de la cessió d’espai públic als pelegrins

211

El portaveu del grup municipal de Compromís a l’Ajuntament de Torrent, Vicent Beguer, ha demanat per registre d’entrada que l’Ajuntament explique quines han estat les condicions o els convenis que la corporació ha subscrit per tal de cedir espais públics -com el pavelló El Vedat- per a l’estància dels pelegrins que es dirigeixen a la visita papal a Madrid.
També han demanat informació dels costos de les facilitats que s’hi han habilitat, com ara sanitaris, contenidors, neteja, etc. o els mitjans tècnics, infraestructura i producció per a celebrar el concert, per part del grup Groovettes, associat a l’estada dels pelegrins.

«És una bona notícia que vinguen visitants a Torrent, però el que demanem és simplement conéixer si hi ha hagut un tracte just per als torrentins o, pel contrari, un tracte de favor de cara a un col•lectiu concret», ha explicat Beguer, qui ha afegit que «en veure com –l’alcaldessa- Catalá ha rebut i s’ha fet la foto a l’Ajuntament amb els representants d’aquest col•lectiu, no hem pogut evitar pensar en tots els veïns i associacions de Torrent que han d’esperar mesos i mesos perquè l’alcaldessa els escolte, si els escolta».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.