Compromís demana informació sobre el cost de la cessió d’espai públic als pelegrins

0
83
Bankia

El portaveu del grup municipal de Compromís a l’Ajuntament de Torrent, Vicent Beguer, ha demanat per registre d’entrada que l’Ajuntament explique quines han estat les condicions o els convenis que la corporació ha subscrit per tal de cedir espais públics -com el pavelló El Vedat- per a l’estància dels pelegrins que es dirigeixen a la visita papal a Madrid.
També han demanat informació dels costos de les facilitats que s’hi han habilitat, com ara sanitaris, contenidors, neteja, etc. o els mitjans tècnics, infraestructura i producció per a celebrar el concert, per part del grup Groovettes, associat a l’estada dels pelegrins.

“És una bona notícia que vinguen visitants a Torrent, però el que demanem és simplement conéixer si hi ha hagut un tracte just per als torrentins o, pel contrari, un tracte de favor de cara a un col•lectiu concret”, ha explicat Beguer, qui ha afegit que “en veure com –l’alcaldessa- Catalá ha rebut i s’ha fet la foto a l’Ajuntament amb els representants d’aquest col•lectiu, no hem pogut evitar pensar en tots els veïns i associacions de Torrent que han d’esperar mesos i mesos perquè l’alcaldessa els escolte, si els escolta”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here