Compromís demana crear una finestreta única per als Serveis Socials de Paterna

0
165
Bankia

01.paterna.aytorecurso

Compromís per Paterna ha demanat  que “igual que hi ha una finestreta única per a la creació d’empreses i negocis que facilita els tràmits i dóna atenció ràpida, els Serveis Socials de Paterna necessiten una ferramenta similar” per facilitar l’atenció i assistència a la ciutadania del municipi que, ara, passa per hores molt baixes”.

El regidor de Compromís en Paterna, Emili Mira, considera que “un ajuntament ha de facilitar a la ciutadania, sobretot a la més desprotegida, la informació i com fer els tràmits pertinents per tal d’accedir a tot allò que siga beneficiós per a tindre una vida en condicions dignes”.

Mira ha criticat que ara mateix totes les persones que demanen cita per a ser atessos pels Serveis Socials del municipi hagen d’esperar com a mínim un mes”.

“La fam no espera, i la hipoteca tampoc”, segons explica Mira, “hi ha moltes persones que necessiten ajuda i fan cua als Serveis Socials o a llocs com l’oficina d’intermediació hipotecària. Però tot això, insistim, necessita de més recursos materials i humans”.

Segons Emili Mira, “cada vegada que Lorenzo Agustí rebutja millores en els Serveis Socials de Paterna, donant com a excusa que ‘són competència impròpia’, està negant-li a un ciutadà o a una ciutadana l’accés a unes mínimes condicions de vida dignes. Una situació que provoca que Paterna tinga ciutadania de primera i de segona, tenint totes les persones els mateixos drets”.

A més a més,   segons el regidor de Compromís “a Paterna tenim una paradoxa: hi ha veïns i veïnes en risc de desnonament i/o desnonades per impagament de la hipoteca o lloguer social, mentre l’IVVSA i el consistori tenen més d’un centenar de vivendes buides a Paterna”.

Per això, “des de Compromís exigim que la responsable de Serveis Socials, la regidora Elena Martínez, estudie urgentment la viabilitat de la creació d’una finestreta única que ajude amb els tràmits dels serveis socials i agilite l’atenció a la ciutadania de Paterna. Hi ha moltes alternatives, però totes passen per dotar de més pressupost i més recursos humans a l’àrea de serveis socials”, conclou el regidor Emili Mira.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here