Compromís demana a la Generalitat que consigne 3’5 milions al 2012 per l’ampliació del CEIP Blasco Ibáñez i la Casa de la Música

0
85
Bankia

Bloc-Compromís de Museros ha presentat a través del grup parlamentari de Compromís dos esmenes als pressupostos de la Generalitat per a 2012 perquè incloguen dotació pressupostària per a dos infraestructures necessàries per a Museros: l’ampliació del CEIP Blasco Ibáñez i la Casa de la Música.

La primera esmena demana que es dote amb 2.500.000 euros l’ampliació del CEIP Blasco Ibánez per a donar cabuda a la necessitat de noves aules que comporta l’augment de la població escolar i la pujada de tres línies d’ensenyament.

Segons Compromís. “enguany s’ha hagut de solucionar el problema reformant uns lavabos i un traster i habilitant-los com a aula, però en els següents cursos poden veure’s afectades altres dependències i el problema pot arribar a ser greu”

L’altra esmana reclama que comence a fer-se realitat la Casa de la Música amb la concessió d’una partida d’1.000.000 d’euros per a iniciar el projecte d’esta infraestructura cultural sobre la qual ja hi ha un protocol firmat amb el govern valencià “i que contribuiria a resoldre moltes de les històriques demandes que el món de la música a Museros (SUMM, colla de dolçaines i músics en general) fa temps que reclamen”.

Compromís recorda que l’Ajuntament de Museros les té compromeses amb el govern valencià, “però inexplicablement cap de les dos figura expressament en els pressupostos”. L’objectiu de les esmenes, segons aquesta fornació politica, “és que més allà de protocols i projectes, el govern valencià assumisca els compromisos i pose els diners necessaris per a emprendre les obres i que passe de les promeses i les paraules a les realitats i els fets”.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here