Compromís de l’Horta Nord inaugura la seu comarcal a Meliana

0
142

Acte27031512Compromís de l’Horta Nord ha inaugurat la seua seu comarcal a Meliana, que serà el centre de coordinació i de logística de la pròxima campanya electoral per a tota la comarca. L’acte d’inauguració va comptar amb la presència de la candidata a la presidència de la Generalitat, Mònica Oltra, el cap de llista per la circumscripció de València, Enric Morera, i el candidat a l’alcaldia de Meliana i amfitrió, Josep Riera, a més de la resta de 23 candidats i candidates a les alcaldies de l’Horta Nord.

En l’acte, Oltra va destacar que “estem en un moment polític molt important en què la gent espera molt de nosaltres, perquè cal una política per a les persones que atenga les seues necessitats reals”. Per a la diputada i aspirant a dirigir la Generalitat “els valencians i les valencianes som especialistes a fer molt bé les xicotetes coses, tenim un xicotet país, però amb una gran gent”.

En eixe sentit, Enric Morera va incidir en el fet que “en Compromís tenim valors, valors que prioritzen les persones, i una trajectòria que ve de lluny, un projecte polític arrelat al país fa més de 35 anys”. Prèviament, Josep Riera, en representació de la resta de candidats a les alcaldies de la comarca ja va fer èmfasi en el fet que “Compromís tenim l’oportunitat de ser protagonistes del canvi valencià des de l’Horta Nord. Presentarem candidatures a tota la comarca, arribarem al 100% de l’electorat i participarem en la major part dels governs locals que es conformaran després de les eleccions de maig”.

L’acte d’inauguració de la seu de Meliana va ser el final d’una jornada de treball a l’Horta Nord en què Mònica Oltra va poder conéixer alguns dels àmbits d’actuació prioritaris a la comarca. Amb esta finalitat, va dinar amb els candidats en un restaurant de l’horta d’Almassera, on també va prendre café amb representats de diverses associacions i entitats comarcals. Aprofitant l’entorn emblemàtic, va conéixer de prop les necessitats del camp valencià i la necessitat d’un impuls econòmic i d’una protecció real per a l’horta. També va polsar la situació de l’ensenyament en una reunió amb l’AMPA del col·legi públic de Bonrepòs i Mirambell, un centre en què s’impartixen classes en barracons des de fa dècades. Finalment, al pas a nivell de la CV-300 de Meliana-Foios, va poder constatar els probles de mobilitat i de transport públic de la comarca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.