Compromís critica que la rebaixa dels sous dels gerents de Sumpa i Gespa siga obligada i no la dels regidors

0
94
Bankia

La regidora de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, ha criticat que l’alcalde, Lorenzo Agustí, obligue als gerents de Sumpa i Gespa a rebaixar-se els sous però no faça lo mateix amb els regidors, als que va donar llibertat per acollir-se o no a la reducció del salari.
Segons Ripoll, Agustí “ara es desmarca de la pèsima gestió que ha provocat el forat de més de sis milions d’euros a la liquidació del pressupost de 2009, i ho fa anunciant mesures d’última hora, com ara els retalls als sous de gerència de les empreses municipals Sumpa i Gespa”.

A més a més, per a la també portaveu de Compromís per Paterna, “l’alcalde demostra una vegada més que no té autoritat política perquè quan estem patint una situació de crisi económica, ell encara no ha donat explicació de perquè dos dels seus regidors continúen sense baixar-se el sou”.

Ripoll afegeix que, després d’amagar dos mesos una liquidació que es carrega l’autobombo mostrat fins fa poc de la seua eficiència econòmica, “no es de rebut que anuncie als ciutadans la gravetat de la situació de fallida econòmica sense donar la cara, només a través dels mitjans de comunicació i després de que Compromís per Paterna s’haja avançat en destapar el forat de sis milions que estava amagant mentres improvisava la solució la situació de la qual és el màxim responsable”.

Ara, a pocs dies de la previsible aprovació de les noves mesures per part del ple, els veïns de Paterna i els grups de l’oposició municipal “només sabem allò que publiquen els mitjans de comunicació”.

“Esta és la idea que té Agustí de la democràcia municipal: fer-ho mal, amagar-ho i després no donar temps ni explicacions a qui li ha de controlar. Amb dirigents així, apanyats estem”, conclou Ripoll.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here