Compromís critica que “durant les Falles, l’ajuntament no ha solucionat a l’ocupació de les avingudes Hugo Bacharach i Nord”

0
75
Bankia

Compromís per Foios ha denunciat que “durant les celebracions de festes de Falles, l’ajuntament no ha fet res per poder donar una solució a l’ocupació de l’avinguda Hugo Bacharach i l’avinguda Nord”, avingudes que són l’única via de comunicació directa entre l’antiga carretera de Barcelona i l’eixida per l’oest de Foios.
Sergi Ruiz, portaveu d’urbanisme de Compromis per Foios, lamenta la deixadesa del govern municipal que causa problemes en la circulació de la població i recorda “que durant el mes de juliol, i any rere any, es talla durant tres setmanes el carrer La Unió per l’ocupació de cadafals, cosa que causa problemes als veïns. A més de la invasió de part de cadafalcs en el carrer Major i Mestre Corell”.

Per al regidor de Compromís, “resulta poc edificant i injust que es posen multes als conductors perquè deixen mal aparcats els seu vehicles i que durant festes com les falles o caps de setmana de bous el trànsit es veja afectat perquè l’alcalde renuncie a les seues funcions”.

Ruiz anuncia que Compromís fara les propostes oportunes “perquè es resolga l’ocupació dels carrers per motius festius, sempre tenint present que s’han de respectar els drets dels ciutadans”.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here