Compromís critica els pressupostos de 2012 crearàn “veïns de primera i de segona” per culpa del pacte PP-PAvalur

0
73
Bankia

L’aprovació dels pressupostos per a l’any 2012 no ha agradat a Bloc-Compromís per Puçol al considerar que els compts municipales han deixat en evidencia que el pacte entre PP y Pavalur-CCD ha provocat una situació de veïns de primera i segona clase.
Segons Bloc-Coalició Compromís, en els pressupostos per a l’any 2012 “la Grossa de Nadal és per a les seues urbanitzacions: 262.789 euros, en concepte del 24% de l’IBI; 14.348 euros per a millorar el seu l’enllumenament i, a més, dotació per a complir el pacte de govern entre populares i Pavalur”.

Enric Esteve, regidor del BLOC-Coalició Compromís a l’Ajuntament de Puçol, considera que els pressupostos confirmen que “tot es per als 3.000 veïns de les urbanitzacions o ciutadans de primera, i res per als 16.400 veïns del nucli urbà, els ciutadans de segona”.

Esteve afirma que esta mesura es la constatació de un pacte de governabilitat amb el PP “amb unes exigències difícilment assumibles. Exigir inversions immediates, o a curt termini, exclusivament per a un sector de la població, com a poc, és irresponsable i incoherent”.

Esteve afirma entendre que “reclamen més freqüència de neteja als seus carrers, més presència policial” però recorda a Pavalur i als veïns de les urbanitzaciones que “és un deure dels puçolencs abonar les taxes de recollida de fems i tractament de residus sòlids”.Per a Esteve “proclamen la integració i diuen voler compartir les necessitats i problemes de tot el municipi, però no ho demostren amb fets”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here