Compromís critica els comptes de Foios per retallar programes socials i servicis com les 2 places d’assistència domiciliària

0
93

L’aprovació dels comptes municipals de Foios no comptaren amb el vot a favor de Compromís per estar en contra de la retallada del 26% en les beques menjador, del 19% a programes d’emergència, l’escola d’estiu un 40%, l’eliminació de les dos places d’assistència domiciliària i la falta de criteris objectius en l’adjudicació en ajudes i subvencions, segons explica el seu regidor, Gumer Ynarejos.

Per a Compromís, “després de tres anys sense pressupost, el govern de Foios presenta ara, amb retard i en una situació difícil per a l’economia municipal, uns comptes en factures impagades superen els 3.800.000 euros, dels quals la Generalitat i la Diputació deuen un 1 milió, cosa que ha obligat a contraure un crèdit amb l’ICO i que haurem de pagar al 6%”.

Segons Ynarejos, “creemos que la situació de l’ajuntament és de crisi financera i en esta situació els pressupostos han de respondre a les prioritats més bàsiques: neteja, manteniment, seguretat i solidaritat”.

Per a Compromís “en una situació de crisi com l’actual, s’han de fer tots els esforços perquè els partits polítics arriben al màxim d’acords i els pressupost d’aquest exercici no ha servit per això” tras criticar que l’equip de Govern haja presentat el compstes “sense debat ni voluntat d’acords. Només ha calgut una comissió informativa”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.