Compromís critica a l’Ajuntament de Paterna per no consultar als ciutadans sobre la nova plaça del Poble

0
193

plaza-del-pueblo_paternaEl portaveu de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, ha lamentat hui que s’haja perdut l’oportunitat, en referència a la remodelació de la plaça del Poble, per a consultar a la ciutadania sobre el seu disseny. Per al regidor de Compromís, “ens anem a gastar 350.000 euros en una reforma que no millora substancialment l’aspecte de la plaça. Continuarà sent una plaça dura i poc amable amb els vianants: sense bancs, arbres ni ombra”.

Ramón comparteix la necessitat de remodelar la plaça, sobre tot, en quant a llevar el terra que provoca esbarons i caigudes, però declara que s’ha perdut una bona oportunitat per a fer partícip a la gent del poble del disseny d’aquesta via tan important per a Paterna. “Este govern tira ma, massa sovint, dels antics projectes populars. De fet encara no ha proposat cap projecte propi, dedicant-se des de que governen a tirar endavant els de l’anterior equip de govern del PP, alguns dels qual va criticar Sagredo en l’anterior legislatura”, ha declarat.

Segons declaracions de Ramón, “quan hom veu les fotografies de l’abans i el després no troba massa diferències llevat de que desapareixen els cotxes (per a la qual cosa no cal una partida pressupostària) i desapareixen també els arbres, el que farà de la plaça del poble un indret inhospit els dies de més calor a l’estiu”.

I conclou: “provablement si els hagueren preguntat als veïns ens haguerem trobat amb propostes originals i amables amb els usuaris que no hagueren suposat un increment en el pressupost de la remodelació. En Compromís no entenem esta insistència per part de Sagredo de governar d’esquenes a la ciutadania”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.