Compromís creu que la consulta sobre la font de la plaça Xúquer només “preten desviar l’atenció” cap a problemas “inexistents”

0
83

Compromís per Paiporta ha denunciat que l’alcalde de Paiporta, Vicente Ibor, a través de la pàgina web de l’Ajuntament pretén realitzar durant el mes d’abril “una falsa consulta per tal d’eliminar la font de la laça Xúquer” i ha asegurat que, al seu pareixer, es tracta “d’una forma de desviar l’atenció cap a problemes inexistents”.
Des de Compromís, denuncien que l’equip de Govern del PP de Paiporta “primer deixa de complir les seues responsabilitats referides al manteniment i neteja de les places de Paiporta i després com a conseqüència de les queixes del veïnat, pretén eliminar les fonts”.

La portaveu de Compromís, Isabel Martín, manifesta que el lloc natural de les fonts són les places i no les rotondes on les estan col•locant el PP de Paiporta però matisa que “necessitem que es mantinguen netes i en perfectes condicions”.

En la plaça Xúquer es reuneixen diàriament gran quantitat de persones, xiquets i majors. Martín senyala que “la preocupació de l’Ajuntament hauria de ser la de mantindre en condicions aquestes instal•lacions” i afegeix “no ens estranyaria que el següent pas del PP de Paiporta siga eliminar places perquè s’embruten, i netejar-les costa diners”.

La portaveu de Compromís, denuncia també la manipulació utilitzada en la proposta de l’alcalde i la falta de rigor i transparència. “No sabem si s’han queixat, 2, 20 o 200 veïns o simplement és que no li agrada als regidors que viuen en el barri” ja que la consulta es realitza a través del correu de la regidora de proximitat Susi Farinós.

El grup de Compromís creu que el Govern del PP ja te decidit llevar la font i “el que busca és publicitat, propaganda i falsa participació”. Per això li recorden a Ibor que “cal incentivar la participació ciutadana amb informació, transparència i dinamització i que cal reclamar-la en el problemes importants de Paiporta, que evidentment no són les fonts”.

Així, Compromís pregunta per què no reclama l’alcalde la participació “per saber si volem metges especialistes en el centre de salut, o als veïns del carrer Poeta Llorente sobre les condicions del solar o en l’elaboració dels pressupostos municipals”.

Per a Compromís, aquesta consulta suposa “un insult a la ciutadania”, ja que “és totalment inútil i no beneficia a ningú”. A més, expliquen que “cal treballar pels problemes reals de paiportins, que estem suportant la pitjor crisi econòmica en molts anys”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.