Compromís crea la web Participa Picanya per “democratitzar la democràcia”

0
143

“Després de la negativa pel grup socialista de Picanya de posar en marxa la maquinària que donaria veu i poder decisiu al veïnat en una partida pressupostària”, Compromís per Picanya ha ficat en marxa la web Participa Picanya!

Picanya. Participa Picanya

Segons afirma la portaveu del col·lectiu, Xaro Béseler, Participa Picanya vol ser “el portal on els picanyers i picanyeres poden proposar què volen fer al seu poble. La proposta més votada serà aquella que el grup de Compromís Picanya portarà al ple de l’ajuntament”.

Per a Béseler, ”urgeix democratitzar la democràcia. Fer que el vot cada quatre anys no siga el final de la participació, sinó tan sols el principi. Aconseguir que els nostres representants ens representen de debò”.

La iniciativa naix després que el dia 28 de gener es varen aprovar els pressupostos municipals del present exercici al poble de Picanya que varen rebre la negativa per part de Compromís Picanya.

“Des de Compromís Picanya, com és natural, pensem que uns pressupostos elaborats de forma participativa s’ajusten millor a les necessitats de la societat. El pressupost participatiu promou la democràcia i la justícia social, redueix les desigualtats i fa més difícil la corrupció” segons Béseler.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here