Compromís aposta per instaurar més servei de transport públic entre la platja i el nucli urbà

0
91
Bankia

La candidata a l’alcaldia del Bloc-Iniciativa-Verds: coalició municipal Compromís, Lola Martínez, proposa, a més a més, un servei nocturn d’autobusos per als caps de setmana.
Compromís per la Pobla Farnals considera que “la ciutadania que viu a la platja de la Pobla pateix una incomunicació molt gran amb el nucli urbà, perquè els autobusos que connecten les dos parts del poble acaben passades les quatre de la vesprada i després, fins al dia següent, ja no hi ha més servei de transport públic”.

La candidata de la coalicíó electoral, Lola Martínez, explica que “tots els ciutadans de la Pobla Farnals han de tindre un bon servei de transport públic, que comunique el municipi amb la part de la platja. Però, fins ara, sembla que la ciutadania de la platja siga de segona categoria, perquè si ha d’anar al centre a fer gestions, o els estudiants que van i venen, només ho poden fer fins a les quatre de la vesprada. A partir d’eixa hora, han d’agafar el cotxe amb les incomoditats que suposa i amb les conseqüències mediambientals que comporten les emissions de CO2 dels vehicles particulars”.

Així, Martínez s’ha compromés a, si forma part del próxim govern municipal, treballar per ampliar els horaris d’autobús que connecten el centre de la Pobla Farnals amb la platja, a més de proposar un servei nocturn que done cobertura tots els caps de setmana de l’any.

“Pensem que un autobús nocturn està molt bé quan són les festes de la Pobla, però el servei nocturn per a tots els caps de setmana és una aposta que fem des de Bloc-Iniciativa-Verds: coalició municipal Compromís”, conclou Martínez. © Hortanoticias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here