Compromís afirma que l’Ajuntament pretén pagar als proveïdors amb els diners del Pla Confiança que encara no s’han rebut

0
46
Bankia

Compromís per Paterna considera que l’alcalde, el popular Lorenzo Agustí, “està realitzant una política de terra cremada amb els diners del consistori”. Per a la coalició, “les necessitats primordials, que fan la vida més còmoda als paterners i paterneres, no estan cobertes, ja que en el cas dels proveïdors, la quantitat de deute ronda els 33 milions, que Agustí, en una situació econòmica desesperada, pretén pagar amb els diners del Pla Confiança”, assegura la formació política.

En este sentit, la regidora i candidata a l’alcaldiade la coalició, Loles Ripoll, assenyala que “Agustí es justifica dient que pagarà amb les subvencions que reba l’Ajuntament, però el que no diu a la ciutadania és que estes subvencions són les dels seus companys del PP, les del Pla Confiança de Francisco Camps, que havien d’haver arribat fa mesos. Uns diners que ja s’han gastat”.

“I per si això fóra poc, els proveïdors demanen a este consistori els interessos d’uns pagaments que no li corresponen. Una vegada més, és com el cas del col•legi de Lloma Llarga: no ens toca pagar-lo però acabem pagant-lo”, explica Ripoll.

Per a la portaveu municipal de Compromís per Paterna, “tampoc hem de passar per alt que l’alcalde d’este municipi s’ha dedicat a fer propaganda de grans projectes, que ha aprofitat per a projectar una imatge de sí mateix com a valedor de projectes que arriben als mitjans de comunicació a canvi posar en segon terme les necessitats més quotidianes que la ciutadania necessita”.

Així “des de Compromís per Paterna demanem que la política econòmica municipal es faça amb sentit comú i responsabilitat, perquè l’objectiu últim és el benestar de la ciutadania i no l’autobombo”. © HortanoticiasDejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here