Comencen les inscripcions per al ‘PreFRA. Emergents 2013’ per seleccionar els grups locals que participaran al FRA

0
47

L’Ajuntament d’Alaquàs i l’Associació FRA han posat en marxa el concurs musical ‘PreFRA. Emergents 2013’ per tal de seleccionar els grups locals i valencians que enguany participaran al Festival Rock d’Alaquàs (FRA).
Es tracta d’una iniciativa que té per objectiu donar la possibilitat a totes les formacions musicals d’Alaquàs de participar en aquest festival que serveix com a plataforma de promoció i per donar suport a la creació musical que es genera a Alaquàs. El FRA s’ha consolidat en els últims anys com un dels festivals de música independent, públic i gratuït més importants que aposta per una oferta musical pública on es combinen els grups internacionals i nacionals amb els locals.

El concurs ofereix la possibilitat de formar part del cartell un màxim de tres grups de música emergents de la Comunitat Valenciana, d’una forma participativa i oberta. Podran inscriure’s tots els grups o solistes procedents de qualsevol punt de la Comunitat Valenciana que no tinguen contracte en vigor amb cap discogràfica, presentant les seues composicions originals que no hagen estat editades, publicades o distribuïdes comercialment, al correu prefra@alaquas.org. El termini finalitza el 27 de març de 2013.

Un jurat especialista en música independent seleccionarà les formacions que enguany actuaran junt als caps de cartell d’aquest festival valencià que es celebrarà com és habitual coincidint amb les Festes Majors d’Alaquàs.

Una vegada escoltades les gravacions, es seleccionaran un mínim de 6 grups, que participaran en les actuacions en directe que tindran lloc a la sala de concerts de El Passatge, de les quals es seleccionaran els grups que seran facilitats abans del 5 d’abril. Al mateix temps, s’establirà un sistema que permeta al públic assistent a cadascun dels concerts, emetre els seus vots puntuant als participants. El resultat d’aquestes votacions del públic es tindrà en compte pel jurat i el seu veredicte tindrà el mateix valor que el del jurat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.