Comencen les Festes de la tardor a Vinalesa

0
93
Bankia

Amb l’arribada de la tardor, Vinalesa comença les seues festes patronals que arrancaran el proper divendres 24 de setembre amb la presentació de la Regina de les Festes i la seua Cort d’Honor a la carpa ubicada al pati del Centre Cívic.
El dissabte 25 es celebrarà el Dia dels Xiquets i les Xiquetes, amb manualitats, pallassos, repartiment d’orxata i fartons i l’actuació de la formació Tres Fan Ball.

El diumenge serà el torn de la cavalcada, organitzada per la Regina i la Cort d’Honor amb la col•laboració dels festers i festeres del Pilar i de Sant Honorat així com de diverses associacions del poble.

Ja arribat el mes d’octubre, es desenvoluparan un fum d’activitats organitzades per l’Ajuntament, els festers i la Regina i Cort d’Honor.

Festes esportives

El programa festiu també inclou activitats esportives. El proper diumenge 26 de setembre es celebrarà la Volta a Peu a Vinalesa, una prova fortament consolidada a la població en la que cada any participen centenars de persones.

L’activitat s’inclou dins les Festes Esportives 2010, que va arrancar el passat 12 de setembre amb una ‘Festa Aquàtica’ a les instal•lacions de la Piscina Municipal, i on els xiquets i xiquetes de Vinalesa passaren un matí entretinguts amb diferents jocs d’aigua.

Altra activitat que va gaudir de gran participació, amb més de 400 persones, va ser el Dia de la Bici, que enguany se celebrà el 19 de setembre pels carrers del municipi. A més, fins el proper 10 d’octubre, tindran lloc campionats organitzats pels Clubs Esportius de la població amb la col•laboració de l’Ajuntament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here