Comença ‘Passatge de nit’, una nova programació municipal d’oci juvenil nocturn

0
55
Bankia

L’Ajuntament d’Alaquàs ha inaugurat aquest cap de setmana ‘Passatge de Nit’, una nova programació d’oci juvenil nocturn organitzada per oferir als joves d’Alaquàs una alternativa a les nits joves del cap de setmana. A l’obertura oficial, que es va celebrar el dissabte 15 de maig, va assistir l’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, acompanyada per alguns regidors i més d’un centenar de joves.

Les activitats es van iniciar amb un sopar al centre juvenil ‘El Passatge’ que va estar seguit per l’actuació del grup de break dance SPECIAL-K i una sessió de DJ’s d’Alaquàs. A continuació, van tindre lloc els diversos tallers culturals i lúdics així com les competicions. D’entre els tallers amb més participació destaquen el de graffitis, break dance, truc, PSP i Wii, cuina, accés a internet i competicions esportives.

Al llarg d’aquests mesos continuaran els tallers i les competicions. El taller d’aprenentatge de tècniques de graffiti així com el de break dance continuaran els dies 29 de maig i 12 de juny de 23.30 a 1.30 hores i es celebrarà segona edició de cadascun d’aquests tallers els dies 26 de juny, 10 i 24 de juliol. A més, tots els dissabtes hi haurà jocs de taula, concerts musicals, competicions de PSP i Wii així com tallers de maquillatge, pentinats i manicura.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here