Comença la reforma del parc Enric Valor de Manises

665

L'Ajuntament de Manises, a través de la Regidoria de Medi ambient, ha iniciat la reforma integral del parc Enric Valor, situat al barri Sant Francesc de Manises, amb la instal·lació de nou equipament i diferents millores que faran d'aquest parc un espai d'escampament més agradable i accessible per als usuaris.

En primer lloc, es renovarà completament tant la tanca perimetral com el paviment de tot el parc. També es millorarà l'accessibilitat amb la construcció de dues rampes que donaran accés al camió xicotet de neteja perquè puga entrar i dur a terme la seua tasca de condicionament, corregint així el problema d'accessibilitat que existeix actualment.

D'altra banda, s'instal·larà nou equipament biosaludable per a la tercera edat, es construirà una zona de paviment de cautxú reciclat amb una taula infantil d'escacs i una altra de parxís. A més a més, se substituirà el paviment de seguretat de la zona de jocs, on s'afegirà més mobiliari infantil.

El regidor de Medi ambient de l'Ajuntament de Manises, Rafael Mercader, ha assegurat que “des de l'actual equip de Govern estem treballant per rehabilitar totes les zones de Manises que es troben en un estat pràcticament d'abandó, com és el cas tant d'aquest parc com del parc de Sant Jeroni, el qual acabem de reformar gràcies al treball del taller d'ocupació Manises Saludable”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.