Comença la neteja del riu Túria al seu pas per Manises

745

Un equip d'operaris de la brigada de manteniment del Parc Natural del Túria ja ha començat la neteja del riu Túria al seu pas per Manises. Els operaris van començar les treballs a setmana passada per la part alta del riu Túria i avançaran progressivament cap a la part de baix de localitat.

Neteja riu Turia Manises

Tones de canyes, brutícia i branques han sigut arreplegades durant els dies inicials d'aquesta tasca de neteja. A banda de la part confrontant a l'aigua, també s'han endreçat les zones de pícnic i el parc infantil que es troba en aquest entorn natural.

La propera part de la vorera del riu prevista per a netejar serà la que està situada a l'altura de l'escala tercera de la ciutat de Manises, lloc on moltes persones de la ciutat baixen degut a la proximitat d'aquesta amb el centre de la localitat.

El regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Manises, Rafael Mercader, ha remarcat que “estem content de que hagen sortit efecte les nombrosos reivindicacions fetes des de l'Ajuntament de Manises i que aquesta zona comence a estar apta per a l'ús i gaudí de tots els visitants. Sembla increïble que des de fa moltíssim de temps no s'haguera realitzat el manteniment adequat d'aquesta zona i que no s'estigueren acomplint amb les seues responsabilitat en aquesta part del riu”.

Mercader recordà que des de l'inici de la legislatura s'han mantingut diversos contactes amb la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i la Confederació Hidrogràfica per tal de donar solució a aquest problema.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.