Com es fa: ‘A la Ventura’, el magazín diari d’actualitat de la televisió d’À Punt

203

Marta Ventura encapçala l’equip del magazín diari de la televisió d’À Punt, A la Ventura. Amb ella Mathies Muñoz com a copresentador s’encarrega de l’anàlisi de dades, amb un to més didàctic i explicatiu. No hi falten col·laboradors com el meteoròleg Adrià Revert, que mostra la previsió de la jornada i amb qui podem aprendre moltes curiositats al voltant de l’oratge.

A la Ventura és un magazín matinal que de dilluns a divendres recorre el nostre territori per a acostar-nos l’actualitat informativa, social, política i cultural de la Comunitat Valenciana.

El programa te dos parts diferenciades: la primera inclou una tertúlia amb els temes més socials, que ens afecten a totes i tots. La segona part aborda assumptes més polítics, enllaça i avança l’actualitat de la jornada que ofereix, a partir de les 14 hores, l’informatiu À Punt Notícies migdia amb Victòria Maso.

El programa d’actualitat completa, de dilluns a divendres, la programació matinal de la televisió d’À Punt, que comença a les 7 hores amb Les notícies del matí. À Punt continua complint la voluntat d’oferir una proposta de qualitat i de proximitat als espectadors i espectadores que cada dia trien la radiotelevisió pública valenciana.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.