Colomer reivindica el paper i el talent de la dona en el turisme d'oci en la presentació de l'acció #UnDjparamiEn

1201

El secretari autonòmic de l'Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha reivindicat el paper i el talent de la dona en el turisme d'oci de la Comunitat Valenciana i ha exigit “un turisme inclusiu que atorgue prestigi i qualitat a les nostres destinacions”.

En aquesta línia, ha anunciat que, dins de la campanya de màrqueting en línia que ha llançat el seu departament este estiu, s'inclou l'acció promocional #UnDjparamiEn, que amb la col·laboració de Fotur convida a disfrutar d'una sessió DJ personalitzada en les platges de la Comunitat Valenciana.

“Una campanya que hem volgut que protagonitze este mes d'agost dones DJs valencianes”, ha assenyalat el secretari autonòmic, per a qui “unir música, oci i turisme és fonamental per a entendre els que som i que volem oferir com a destinacióE, ha afegit. D'esta manera, este mes DJs valencianes com Marien Baker, Mónica X i Tania Bayo oferiran sessions personalitzades en les platges de la Comunitat.

Colomer ha realitzat estes declaracions durant la roda de premsa que ha oferit junt amb el president de la Federació d'Oci, Turisme, Joc, Activitats Recreatives i Indústries Afins de la Comunitat Valenciana (Fotur), Victor Pérez, i en la que s'han presentat les novetats de l'acció promocional #UnDJparamiEn.

Promoció #UnDJparamiEn

L'Agència Valenciana del Turisme organitza una sessió DJ personalitzada en les platges de la Comunitat a través de la promoció #UnDJparamiEn i una acció especial d'advergaming en coordinació amb Fotur i l'Associació de DJs valencians, orientada a incrementar la participació i interacció dels usuaris de les xarxes socials.

Així, cada setmana es llança una promoció a través de xarxes socials, Facebook, Instagram i Twitter, per la qual es convida a participar a través de l'hagstag #UnDJParaMiEn més el nom de la platja triada i, qui aconseguisca el nombre més gran d'amics que recolze la proposta, serà el guanyador.

Calendari per a agost

Per a agost, se celebrarà el 5 en la platja de la Pineda del Grau de Castelló; el 13, en la platja de Vinaròs; el 19, en el Passeig Marítim de la Patacona i el 27, en el Marina Beach Club de València.

Les citades DJs retransmetran les sessions via FB Live des de les seues xarxes socials, per a ser compartides amb tots els fans de xarxes socials de la Comunitat Valenciana.

Aquesta acció s'emmarca dins de l'Estratègia de Màrqueting en línia 2017-2018 de l'Agència Valenciana del Turisme, dotada amb 1.283.660 euros, destinada a promocionar la Comunitat Valenciana a través d'internet i refermar la posició turística en l'entorn digital.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.